CE, Conformite Europénne ( Avrupa Uyumlu ) kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Üreticinin garanti beyanı ve bir anlamda ürünün kimliğidir. CE işareti 1985 yılında Yeni Yaklaşım Politikası kapsamında hazırlanan direktiflere uygunluğu değerlendirildikten sonra sağlık, güvenlik, çevre ve tüketicinin korunması ihtiyacına uygunluğunu gösterir.

                Avrupa’ya ihraç edilecek ürünlerin üzerinde CE belgesi bulunması zorunludur. Ülkemiz ise Avrupa ülkeleriyle çok geniş ticaret ağına sahip olduğundan Avrupa pazarında rekabet edebilmek için CE belgesi şartlarına uyum göstermesi gerekmektedir. CE işaretine sahip olan ürünler tüm yasal gerekliliklere uygun olduğunu kanıtlar.

                CE işareti, sadece Avrupa ülkelerine ürün gönderimi yaparken gümrük işlemleri kapsamında üreticilerin karşısına çıkmaz aynı zamanda ülkemiz sınırları içerisinde de bakanlıklar tarafından piyasa gözetim çerçevesinde denetimi yapılarak, CE işareti kapsamındaki ürünler tespit edilebilmektedir. Bu durumlarla karşılaşmamak için üreticiler, ürünlerini piyasaya arz etmeden önce belgelendirmek durumundadır.

                BESTOCLASS Tv Ekran Koruyucular’ı CE sertifikalı olup 1.sınıf malzemeden üretilmektedir. Bu sertifikayla ürünlerimizin;

Ø  Sağlığa zararlı olmadığını

Ø  Çevreye zarar vermediğini

Ø  Ambalaj, güvenlik ve etiket ile ilgili standartlara uyduğunu

Ø  Kalitesiz olmadığını garantiler.

                BESTOCLASS markası AB direktiflerine uygun bir üretim gerçekleştirerek her gün size daha iyi hizmet kalitesi sunmak misyonumuzun temel unsurudur. Böylece verdiği güvenli hizmetle sektörde en fazla tercih edilen markalardan biri haline gelmektedir. Satış öncesi ve sonrası %100 müşteri memnuniyeti ve güveniyle BESTOCLASS markası, Türkiye’nin 81 iline ürün dağıtmış bir marka olarak gelecekte Avrupa, Ortadoğu, Asya vb. ticaret ağında yer alarak bu pazarlarda rekabet etmek vizyonumuzdur.